Megosztás

Kapcsolat

Üzemeltető:
KoMi Piktor Kft.
Székhely:
 
5553 Kondoros (Békés megye), Kölcsey F. u. 30.
Adószám: 
25032927-2-04

Telefon:

Horcsák Mihály +36 70 325-1883

E-mail:
komipiktor@gmail.com

Facebook

Szolgáltatások

Belső festés, felújítás, nyílászárók felújítása

Lakását bármilyen stílusban, akár merész álmai szerint is átalakítjuk.Egyedi festés

Vállaljuk a lakások belső felújítását, festését a bútormozgatástól a kulcsátadásig. A bútorok, parketta, burkolatok teljes takarása, maszkolása is a mi feladatunk. Csak minőségi anyagokkal dolgozunk, mind az egészen egyszerű festési, felújítási, tapétázási feladatok, mind az exkluzív felületképzés, vagy díszítőfestés esetében. Széleskörű kapcsolataink és anyagismeretünknek köszönhetően bármilyen egyedi igényt megvalósítunk. 

 

 







Korszerű gépeink és technológiánk által bármilyen régi, az időjárás által tönkretett nyílászárót felújítunk, a legmodernebb anyagok segítségével tartós felületvédelmet tudunk biztosítani.Ajtó fejújítás, gépi csiszolás, időjárásálló tartós védelem, nyílászáró festés

 

Bejárati ajtó

 

Tapétázás

Tapasztalatunknak és felszereléseinknek köszönhetően bármilyen tapétát fel tudunk helyezni, a standardtól az exkluzív 3D tapétákig. Poszterek felhelyezését, valamint a napjainkban egyre elterjedtebb 1 méteres tapéták felhelyezését is vállaljuk.

Folyamatosan nyomon követjük az aktuális tapéta trendeket, és tapétakereskedő partnerünknek köszönhetően garantáljuk, hogy Ön mindig a legújabb katalógusból választhassa ki a számára legmegfelelőbb tapétát.

 

 

  

Hőszigetelés, külső festés, nemesvakolatozás

Vállaljuk lakások, ipari létesítmények hőszigetelését, díszítő vakolását a legkorszerűbb anyagok felhasználásával.

Mivel jelenleg nagyon sokféle, anyagában, vastagságában, technológiájában eltérő hőszigetelő rendszer van forgalomban,  így abban is tudunk Önnek segíteni, hogy a széles választék közül az igényeinek legmegfelelőbb termékkel készítsük el ingatlanának homlokzati hőszigetelését.

Természetesen a homlokzati színek, díszítések kiválasztásában is támaszkodhat tapasztalatainkra.

Homlokzat felújítás, nemesvakolat

Nem kell lemondani az időjárás által tönkretett fa homlokzatáról sem, ereszborítások, spaletták, favázas szerkezetek felújításában is a segítségére leszünk.

A megfelelő fedő fabevonatok és fafestékek segítésével hosszantartó, időjárásálló védőréteget tudunk biztosítani a felületnek.

Fa homlokzat felújítása, reno duo rendszer, időjárásálló bevonat

Hemplatt, időjárásálló bevonat

 

Gépi glettelés, festékszórás

Nagyobb felületek esetén a gépi glettelést alkalmazzuk, mivel sokkal hatékonyabban lehet vele dolgozni. Gépi glettelés

A gépi glettelés és festékszórás egyértelmű előnye az idő. Gépesítve átlagosan 1 héttel kevesebb időre van szükség egy 5 szobás családi ház glettelésére és festésére!



A festékszórás előnye, hogy adott idő alatt lényegesen nagyobb felület vonható be, mint a hagyományos ecseteléssel-hengereléssel. A lényeg és a hangsúly a szebb és gyorsabb kivitelezésen van, és ezzel minőségibb munkát tudjunk elérni a festékszórás, mázolás, lazúrozás területén. Az előkészítés nagyon fontos ennél a festési technológiánál mert szinte tökéletes felületet kapunk az eljárás segítségével.

 

Számos gépünknek köszönhetően az ipari megrendeléseket is ki tudjuk elégíteni gyors és precíz munkával.

 

Ipari kivitelezés, festékszórás, mezőgazdasági telep

A minőségi anyagok beszerzésében partnerünk a JUB Kft.