Megosztás

Kapcsolat

Üzemeltető:
KoMi Piktor Kft.
Székhely:
 
5553 Kondoros (Békés megye), Kölcsey F. u. 30.
Adószám: 
25032927-2-04

Telefon:

Horcsák Mihály +36 70 325-1883

E-mail:
komipiktor@gmail.com

Facebook

Bemutatkozunk

Cégünk 2014-ben alakult baráti összefogással, több mint 10 éves szakmai tapasztalatunkra alapozva. Székhelyünk a békés megyei Kondoroson található, így a megyében már nagy ismertségre tettünk szert, de számos megbízást kapunk Budapestről és vonzáskörzetéből is.

Szakmai tudásunkat itthon és Németországban szereztük és bővítettük, azóta is folyamatosan nyomon követjük a szakma változásait és az iparágban megjelenő új technológiákat. Csapatunkkal részt veszünk szakmai továbbképzéseken, folyamatosan keressük az új és hatékonyabb megoldásokat.

Glettszóró és festékszóró berendezéseink segítségével nagy volumenű ipari munkákat is rövid időn belül és hatékonyan tudunk elvégezni.

A lakossági kivitelezések során nem csak a szobafestést, hanem a nyílászárók mázolását, a tapétázást is vállaljuk, a legjobb minőségű anyagokkal dolgozunk.  Tapétáinkat, dekor tapétáinkat régóta bevállt partnerünktől szerezzük be az alaptapétától akár a 3D tapétákig.

Hőszigetelés, nemesvakolatozás és lakások festése során mindig a legkorszerűbb termékeket és hőszigetelő rendszereket használjuk, támaszkodva partnereink sokéves szakmai tapasztalatára, hogy ügyfeleink igényeit minél magasabb szakmai háttérrel tudjuk kiszolgálni.

Megkeresés esetén a helyszíni felmérés során szaktanácsadással is segítünk, igyekszünk minden problémára megtalálni a megoldást. Árajánlatunkat e-mailben küldjük.

Létszámunk folyamatosan bővül, 2015 óta részt veszünk a tanulóképzésben, gyakorlati helyet biztosítunk a jövő szakemberei számára.

A nap 24 órájában állunk kedves meglévő és leendő Ügyfeleink rendelkezésére.


Állandó csapatunk:

Horcsák Mihály

ügyvezető, cégtulajdonos

Hajduch Pál

 

Rácz János